Pengikut

Nuffnang

Selasa, 1 September 2015

N37 Batu Maung

sumber :-

N37 Batu Maung


Penyampaian Sumbangan Kepada Jemaah Haji.

Posted: 31 Aug 2015 09:50 PM PDTPada hari kemerdekaan Malaysia ke 58, YB Dato' Malik selaku ADUN Batu Maung telah ke rumah beberapa bakal jemaah haji tahun 2015 yang tidak dapat hadir pada program Penyampaian Cenderamata kepada Bakal Jemaah Haji yang berlangsung tempoh hari.

Sebanyak 16 buah rumah telah dilawati oleh YB. YB juga turut meluangkan masa menceritakan pengalaman beliau ketika membawa jemaah haji dan umrah sewaktu beliau bekerja sebagai Mutawwif. Beliau juga memberi nasihat kepada bakal jemaah untuk menjaga kesihatan dan mendoakan rakyat Pulau Pinang hidup dalam keadaan aman damai. Menyedari krisis matawang dan kos sarahidup yang tinggi, YB telah memberi sedikit sumbangan kepada setiap Jemaah Haji berbentuk wang, telekung dan ihram.

Semoga sumbangan yang kecil ini sedikit sebanyak dapat mengurangkan kos tanggungan bakal jemaah haji tahun ini. Didoakan semua bakal haji khususnya rakyat Pulau Pinang medapat haji yang mambrur dan semoga mereka pergi dengan dan pulang selamat ke tanah air.


0 ulasan:

Pimpinan

Angkatan Muda

Cabang